blokjes14Yogabijscholing

De onderstaande workshops zijn bedoeld voor yogadocenten, of yogadocenten in opleiding. Elke bijscholingsdag bestaat uit twee workshops van drie uur. Fruit en soep staan tijdens de lunchpauze klaar. Geef je via het secretariaat op voor de workshops naar keuze, je ontvangt hiervan een bevestiging. Aanmelden: info@foyoga.nl. Afmelding graag uiterlijk 3 dagen van te voren. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Kosten: € 40,- voor 1 losse workshop, € 75,- bij deelname aan 2 workshops op dezelfde dag

Zaterdag 25 maart, 10.45-13.45
Workshop: Yoga en het creëren van een serie bewegingen
Hoe verbind je losstaande asana’s tot een geheel? Hoe ontwikkel je je eigen oefenserie (met of zonder muziek)?

Zaterdag 25 maart, 14.30-17.30
Workshop: Yin Yoga en meditatie
Hoe werkt het statisch aanhouden van asana’s door op de meridianen (energiebanen) en kun je meditatief aandacht geven aan een bepaalde klacht of kwaal?

Zaterdag 8 april, 10.45-13.45
Workshop: Aangepaste yoga voor de individuele leerling
Hoe kun je optimaal afstemmen op de behoeften van een individuele leerling en een leerling coachen naar meer zelfstandigheid en balans? Hoe kun je dat toepassen of je eigen yogabeoefening?

Zaterdag 8 april, 14.30-17.30 – VOL
Workshop: Omgaan met verlies ervaringen
Hoe kun je d.m.v. yoga ( en in een yoga/meditatieles) aandacht en ruimte geven aan een verlies ervaring (bijv. overlijden van een dierbare, overgaan van een relatie) en je algeheel oefenen in onthechten, loslaten wat niet meer is?

Zondag 9 april, 10.45-13.45
Workshop: Meditaties voor het (innerlijke) kind
Hoe kun je via meditatie contact maken met je eigen innerlijke kind? Hoe kun je vanuit die verbinding weer heelheid ervaren? Ook gericht op het aanreiken van meditaties voor kinderen en tieners.

Zondag 9 april, 14.30-17.30
Workshop: De yogasutra’s als inspiratiebron in je yoga en meditatielessen
Hoe kun je a.d.h.v. bepaalde sutra’s een passende asana en meditatie oefening aanreiken en het bewustwordingsproces van een leerling vergroten? Hoe kan dit je eigen yogaproces verdiepen?

Share This