Beste geïnteresseerden,

Hierbij laat ik jullie weten dat wij per september 2016 geen nieuwe opleidingen meer zullen aanbieden. De reden hiervoor licht ik hier uitgebreid toe, voel je vrij deze wel of niet te lezen.

Voor geïnteresseerde mensen die op zoek zijn naar een andere, passende hatha-yogaopleiding, waar aandacht voor jezelf en je eigen ontwikkeling centraal staat, kan ik van harte de opleiding van mijn geliefde collega Simone Charles aanbevelen.
Aankomende zaterdag, 26 augustus geven wij vanuit Wake-up yoga, het nieuwe centrum voor yoga, meditatie en levenskunst, een mooie open dag. Hier kun je kennismaken met mij, Simone, Dunja en Sarah, die allemaal hun eigen activiteiten verzorgen. Zie verdere informatie hierover, of als je je wilt aanmelden: www.wake-upyoga.nl

Simone is bij Fiore Osmose Yoga door Bernadet, mij en andere docenten opgeleid en heeft ook de afgelopen 2 jaar les gegeven in de hatha-yoga opleiding bij Fiore Osmose Yoga. Zij heeft een enorme passie voor yoga en het begeleiden van mensen en wil dit graag in deze opleiding uitdragen.

Vanaf september 2017 gaat zij op haar eigen wijze invulling geven aan een hatha-yoga opleiding, waarbij zich uiteraard heeft laten inspireren door de manier waarop wij bij Fiore Osmose Yoga 33 jaar invulling en vorm hebben gegeven aan deze opleiding.

Ik nodig je dan ook van harte uit eens op de website van Sharma-Yoga te kijken:  www.sharmayoga.nl

Ik wens je veel succes en plezier toe op je verdere yoga en meditatiereis, dat deze mag leiden naar meer vrijheid en ruimte voor liefde,

Warme groet,
Fleur Fretz

 

Opleidingen Fiore Osmose Yoga

Fiore Osmose Yoga verzorgt diverse docentenopleidingen:

Daarnaast verzorgt Fiore Osmose Yoga meditatieavonden, bijscholingen, yogaweekends, coaching en yogatherapie (zowel in groepsverband als individueel).

Open dagen

Wil je graag meer leren over yoga en meditatie en wil je yoga meer integreren in je dagelijkse leven? Ben je zo enthousiast over wat yoga voor jou betekent dat je overweegt om yogadocent te worden? Kom dan graag kennismaken met Fiore Osmose Yoga tijdens de gratis open dag, waar we meer vertellen over wie wij zijn en graag onze visie op yoga, meditatie en spiritualiteit toelichten. Daarnaast geven we praktische en inhoudelijke informatie over onze opleidingen, die wij sinds 1985 verzorgen. Afsluitend is er een introductieles, zodat je kunt kennismaken met onze manier van lesgeven.

 

Leswijze

In de opleidingen staat de ontwikkeling van je persoonlijke yogaproces centraal en wordt je gestimuleerd je eigen visie op yoga, meditatie en spiritualiteit te ontwikkelen.

Tijdens de opleidingsdagen wordt gekozen voor verschillende invalshoeken, waaruit de diverse asana’s, meditatie-, ademhalings- en ontspanningstechnieken aan bod komen. De yogafilosofie van Patanjali vormt de leidraad van alle opleidingen bij Fiore Osmose. Je leert deze filosofie op eigen wijze toe te passen en te integreren in je dagelijks leven.

Theorie en praktijk wisselen elkaar tijdens de opleidingsdagen af en alle opleidingen hebben een praktijkgericht karakter. Op deze manier leer je hoe je yoga en meditatie op een goede en uitgebalanceerde manier kunt doorgeven aan volwassenen, kinderen en zwangeren. De opleidingen zijn ook uitermate geschikt om tot verdieping en inspiratie in je eigen yoga- en meditatieproces te komen.

Bij Fiore Osmose wordt je op een nuchtere en niet dogmatische manier uitgenodigd, zelf je eigen yoga te onderzoeken en vorm te geven. Individuele aandacht ondersteunt je in dit proces en in je ontwikkeling tot yoga- en meditatiedocent.

Kom sfeer proeven tijdens onze gratis open dagen en introductieworkshops of neem contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“De atmosfeer gaf mij direct een gevoel van thuiskomen”

Fred, 2013 – 1e jaars Hatha Yoga opleiding

“Je kunt hier de opleiding volgen in jouw eigen traject. Niets is opgelegd maar je mag ervaren”

Marielle, 2013 – 2e jaars Hatha Yoga opleiding

Share This