Van stress naar ontspanning

Dag: maandag 17 september 2018
Tijd: 18.00-20.00
Kosten: €130,- inclusief hand-out, soep/salade aan het begin van de les
Alle data: wordt nog bekend gemaakt, 6 lessen totaal

Heb je weinig energie en het gevoel teveel ballen tegelijk in de lucht te moeten houden?
Merk je dat je steeds meer moeite hebt in slaap te komen, omdat je lichaam gespannen voelt en je maar blijft piekeren in je hoofd?
Dan is deze cursus van 6 weken zeker iets voor jou!

De cursus is bedoeld om je meer informatie te geven over wat stress is en hoe dit in jouw lichaam en geest doorwerkt. Daarnaast is deze cursus vooral bedoeld om je te laten ervaren  hoe je door middel van eenvoudige yogahoudingen, adem- , meditatie- en ontspanningsoefeningen spanning kunt loslaten en daarmee meer ontspanning in lichaam en geest kunt ervaren. Je kunt dan opmerken dat hierdoor ruimte voor meer energie ontstaat.

Elke week komen verschillende oefeningen aan bod, zodat je kunt ervaren wat bij jou past in het bewust worden en omgaan met stress. Je krijgt ook een aantal oefeningen mee, zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt.  Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben, maar deze cursus kan evenzeer interessant zijn voor mensen die al langer yoga beoefenen of zelf yogadocent zijn.
Om de overgang van werk/gezin naar de yogasessie rustig te laten verlopen, beginnen we elke les met een lichte vegetarische soep of salade. Verder vertel ik steeds iets over stress in relatie tot yoga en vervolgens is er 1,5 uur de tijd om te ervaren wat yoga en meditatie voor jou kunnen betekenen. De cursus kan alleen in zijn geheel worden gevolgd, wel is het mogelijk gemiste lessen in te halen.
Aanmelden graag via info@foyoga.nl.

 

Share This