Individuele Yoga coaching sessies

Wellicht merk je dat je bepaalde dingen in je leven vastloopt en bepaalde gedragspatronen zich blijven herhalen. Of dat het niet meer lukt om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Je je alleen nog maar moe en futloos voelt en eindeloos blijft piekeren. Je voortdurend het gevoel hebt dat je van alles moet en misschien een burn-out hebt, of hier dicht tegen aan zit.
Of je hebt te maken gehad met een groot verlies in je leven en je merkt dat het je tegenhoudt voluit te leven.

In de individuele yoga coachingsessies ondersteun ik je graag om op een vriendelijke manier naar jezelf te kijken. Welke overtuigingen neem je (on)bewust mee en hoe reageert jouw lichaam hier fysiek en emotioneel op?
Hoe deze overtuigingen je instinctief steeds op eenzelfde manier laten reageren en wat er gebeurt als je met aandacht en vanuit liefde blijft wat er op dit moment in jou is. Hierdoor leer je bepaalde gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties herkennen, en oefen je in de sessies het erkennen van wat is. Je kunt dan gaan opmerken dat je je niet langer door angst, spanning en verdriet hoeft te laten weerhouden om de beste en mooiste versie van je Zelf te zijn! Je bent van nature een prachtmens namelijk, die waarneer hij/zij ontspannen is precies weet wat het juiste is om te doen of juist te laten.
In elke sessie is er ruimte om te praten over wat belangrijk voor je is en koppel ik dat wat ik je hoor zeggen terug.
Ik laat je voelen wat een bepaalde situatie of gedachte fysiek en emotioneel met je doet in het huidige moment en stem hier een individuele meditatie of ontspanningsoefening op af zodat dat wat niet langer nodig is, losgelaten kan worden.

De sessies duren 1 uur en de kosten bedragen €60,-. De sessies kunnen overdag en soms in het weekend afgesproken worden. Bij uitzondering ook op maandagavond. Het is ook mogelijk dat ik naar jou toe kom.

Wil je in januari afspreken, geldt er nu een kennismakingsaanbieding en kost de eerste sessie €50,-.
Indien je hierin interesse hebt, mail dan naar info@foyoga.nl. Op 10 januari ben ik terug van vakantie en beantwoord ik graag je mail.

Share This