Stiltewandeling

Datum: zaterdag 3 juni
Tijd: 10.00-12.00
Kosten: € 22,-
Docente: Sarah Walter

In ons leven zijn we vaak bezig met van alles en staan we bloot aan diverse geluiden. Stilte ervaren we weinig en is daarom waardevol te noemen. Wandelen biedt ontspanning, ruimte en kan inzicht geven in zaken die belangrijk voor je zijn. Wanneer we bewust zijn van ons lichaam tijdens het lopen, kun je meer rust ervaren in je hoofd. Door in stilte in de natuur te lopen kun je beter contact maken met wie jij werkelijk bent. De natuur verbindt lichaam, geest en ziel.

We beginnen de stilte wandeling met 30 minuten yoga oefeningen ter voorbereiding. Daarna starten we de wandeling. Na afloop is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en is er voor iedereen nog een kopje thee en iets lekkers.

De kosten zijn  € 22,-  inclusief thee en iets lekkers achteraf. We starten om 10.00 uur bij Fiore Osmose Yoga (Piet Heinstraat) en zullen hier de stiltewandeling ook af sluiten om 12.00 uur.

Data: 3 juni, 25 juni

Minimaal aantal deelnemers: 4 personen

Bij afzegging 48 uur van te voren, wordt 50% in rekening gebracht, bij afzegging 24 uur van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. In verband met een activiteit waarbij de docent afhankelijk is van het weer, ontvangen we bij aanmelding ook graag je telefoonnummer.

Graag ontvangen wij een aanmelding van tevoren: info@foyoga.nl 070-3462065

Share This