Activiteiten

Naast de activiteiten die in het menu zijn terug te vinden, bieden wij ook:

Bedrijfsyoga als workshop of cursus
Fleur Fretz heeft als ervaren yogadocente lesgegeven op diverse bedrijfslocaties zoals Europol en weet als geen ander dat werknemers vaak veel stress en drukte op hun werk ervaren. Zij reikt eenvoudige en praktische yogahoudingen aan om stress af te bouwen en ontspanning en rust te ervaren. De lichaamsoefeningen die zij aanbiedt zijn ook eenvoudig op kantoor en soms zelfs achter het bureau uit te voeren, waardoor rugklachten en/of RSI klachten snel kunnen verminderen.
Daarnaast helpen de ademhalingsoefeningen en korte meditatieoefeningen om weer helder en rustig te worden in het hoofd. Een les wordt altijd afgesloten met een korte ontspanningsoefening om tot rust te komen en weer nieuwe energie op te doen.

Het lichaams- en ervaringsbewustzijn van mensen wordt door regelmatige beoefening van yoga vanzelf groter, waardoor mensen eerder in staat zijn stress signalen te herkennen en d.m.v. oefeningen dit af te bouwen. Hierdoor zijn de bedrijfsyogalessen ook snel toepasbaar en de ontspannende effecten vaak snel merkbaar.

Bedrijfsyoga is ook erg geschikt om juist midden op de dag te laten plaatsvinden. Fleur biedt de yogalessen graag zo aan dat mensen de oefeningen en technieken eenvoudig weten toe te passen op de werkvloer en houdt de yoga graag praktisch en nuchter.

Of je nu op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, omdat je collega’s/werknemers wel wat ontspanning kunnen gebruiken, of als werkgever juist interesse hebt in wekelijkse bedrijfsyogalessen, neem gerust contact met ons op.

Vrijgezellenuitje of verjaardagscadeau
Zoek je een originele activiteit om aan te bieden aan je vrijgezelle vriendin, kom dan een yogaworkshop volgen. Fleur biedt de yogales zo aan dat jullie met veel plezier en een stukje ontspanning samen enorm kunnen genieten van deze leuke dag. Een workshop op het strand behoort ook tot de mogelijkheden, die eventueel gecombineerd kan worden met een picknick.

Daarnaast is het ook mogelijk een individuele yogaworkshop aan te bieden als uniek verjaardagscadeau. Gun je je vriend/vriendin, moeder/vader/broer/zus wat meer ontspanning en rust? Of wil je ze juist op een positieve manier wat meer in beweging brengen? Geef ze dan een individuele kennismakingsles cadeau.

Fiore Osmose Yoga stemt de yogaworkshops graag af op ieders persoonlijke wensen en voorkeuren en biedt yoga zo aan dat het voor iedereen geschikt is. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten, neem dan contact op via de e-mail: info@foyoga.nl of per telefoon 06-24646344.

Meer weten over onze activiteiten? Lees verder:

Share This