Algemene voorwaarden Ouder&kind yoga activiteiten

Algemeen

 • Neem makkelijk zittende kleding en sokken mee. Er is een kleine kleedruimte aanwezig. Matten, handdoeken en kussens zijn aanwezig, deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Uiteraard staat het je vrij om je eigen mat en/of handdoek te gebruiken.
 • Wees 10-15 minuten voor aanvang van de cursus aanwezig. Voor de les kan gezamenlijk thee worden gedronken. Als de voordeur gesloten is, is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan de les.
 • Drink indien mogelijk voorafgaand aan de les twee glazen water en eet een lichte maaltijd.
 • Thee en water mogen worden meegenomen worden in de yogaruimte. Daarnaast is het toegestaan voeding en verschoning voor je kind mee te nemen.
  Tassen, mobiele telefoons en laptops zijn niet toegestaan in de yogaruimte, deze kunnen in de kleedruimte worden opgeborgen.
 • Geef voorafgaand aan de les aan de docent aan of jij of je kind bepaalde lichamelijke en/of psychische klachten hebben, bepaalde medicijnen gebruiken en/of je zwanger bent.
  De docente kan hier dan rekening mee houden tijdens het lesgeven. In bepaalde gevallen kan een medische verklaring worden gewenst voordat deelname aan de cursus kan plaatsvinden. Nalatigheid hierin valt onder verantwoording van de cursist.
 • Algeheel geldt dat Fiore Osmose Yoga en de docenten niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor lichamelijke en/of psychische schade voortkomend uit het volgen van een cursus. Het deelnemen geschiedt dus op eigen risico.

 

Inschrijving cursussen

 • Inschrijving voor de moeder&baby-, babymassage-, peuteryoga-, ouder&kindyoga-, kinderyoga-, en tieneryoga cursus kan door aanmelding via e-mail, door te bellen of door intekenen op de lijst in de praktijk. Na inschrijving ontvang je een schriftelijke bevestiging van het secretariaat. Na onze bevestiging en het voldoen van de aanbetaling is je deelname definitief en annulering niet meer mogelijk.
 • Voorafgaand aan de cursus ontvangen wij graag een aanbetaling. Dit is de helft van het cursusgeld. Je mag dit overmaken op rekeningnummer NL64INGB0004865164 t.n.v. Fiore Osmose Yoga, o.v.v. je naam en de betreffende cursus.
 • Bij ziekte of vakantie is restitutie niet mogelijk. Wel kunnen lessen in overleg in een volgende cursus worden ingehaald.

Betalingsvoorwaarden

 • De andere helft van het cursusgeld wordt via automatische incasso voldaan. Je tekent hiervoor een eenmalige machtiging. Je ontvangt via de e-mail een factuur van de totale cursus, deze wordt eenmalig verstrekt.

Meer weten neem dan contact met ons op:

Fiore Osmose Yoga
Piet Heinstraat 98
2518 CL  Den Haag

Telefoon: 070-3834797
Mobiel: 06-24646344

Website: www.fioreosmoseyoga.nl

Email: info@foyoga.nl

 

Meer weten over onze activiteiten? Lees verder:

Share This