Beste geïnteresseerden,

Hierbij laat ik jullie weten dat wij per september 2016 geen nieuwe opleidingen meer zullen aanbieden. De reden hiervoor licht ik hier uitgebreid toe, voel je vrij deze wel of niet te lezen.

Onze huidige tweede en derde jaars yogaopleiding zal nog voortgezet worden tot aan juli 2017. Daarnaast bieden wij nog een meditatie opleiding van 1 jaar aan. Er zal geen nieuwe kinderyoga- en zwangerschapsyoga opleiding meer van start gaan.

Voor geïnteresseerden in onze yogaopleiding bestaat er geen mogelijkheid meer te starten met een eerste jaar. Indien je echter interesse hebt in een verdiepingsjaar, bestaat er na een intakegesprek en afhankelijk van je motivatie en yoga-/meditatie ervaring, wellicht de mogelijkheid om deel te nemen aan een tweede en/of derde opleidingsjaar. De opleiding kan, afhankelijk van je verdere achtergrond, dan met een certificaat of diploma worden afgesloten.

Mocht je hierin interesse hebben, kun je een vrijblijvend intakegesprek met ons af spreken .

Daarnaast is het mogelijk nog voor 1 cursusjaar aan onze meditatie opleiding deel te nemen. Afhankelijk van je achtergrond en motivatie, bestaat de mogelijkheid deze opleiding met een certificaat of diploma af te ronden. Ook hiervoor kun je een intakegesprek aanvragen.

In elk ander geval wil ik je oprecht bedanken voor je interesse in Fiore Osmose Yoga en je succes wensen bij het vinden van een mooie plek waar je jouw yoga weg verder mag ontwikkelen.

Mijn moeder Bernadette en ik hebben Fiore Osmose Yoga bijna 32 jaar lang met veel liefde en toewijding zo’n plek willen laten zijn voor mensen.

Warme yogagroet,
Fleur Fretz

Opleidingen

Fiore Osmose Yoga is al sinds 1985 het opleidingsinstituut voor yogaopleidingen. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan opleidingen zoals:

In het menu opleidingen vindt je per opleiding meer informatie.

Share This