Meditatie integreren in je dagelijkse leven
Online en live Meditatiecursus voor gevorderden
Zaterdag 18, 25 april, 9 en 23 mei, 11.30-13.30
Kosten:  90 euro    Losse bijeenkomst 25 euro

 Deze meditatiecursus is voor iedereen die al ervaring met meditatie heeft. Je al langer meditatie beoefent onder begeleiding van een docent en/of in een groep. En nu graag de stap wil maken naar het thuis dagelijkse mediteren. Want jezelf thuis begeleiden in een meditatie is heel iets anders dan in een groep of onder begeleiding mediteren.

Dagelijks mediteren maakt dat je vanuit meer ontspanning en vreugde kunt leven. Bewuster kunt omgaan met dat wat is. En meer vanuit je draagkracht en vertrouwen in het leven kunt Zijn.

Aan de hand van de yogasutra’s van Patanjali staan we in deze cursus stil bij het doel van meditatie, welke weerstanden en afleidingen je kan tegenkomen in het mediteren, en beoefenen we verschillende meditatievormen. Ook is er aandacht voor de opbouw en voorbereiding van de meditatie.
Je leert meer over je motivatie om te mediteren, oefent in omgaan met afleiding en ontdekt welke meditatievorm op dit moment in je leven het beste bij je past.

Je krijgt steeds tussendoor kleine reflectie, concentratie en meditatieoefeningen mee, waarmee je in de twee weken er tussen kunt gaan oefenen. Tijdens de cursus heb je ook toegang tot de meditaties die we in de cursus samen beoefenen.
Elke les is er ruimte voor vragen en uitwisseling, zodat het integreren van meditatie in je dagelijkse leven een vreugdevolle en ontspannen ervaring wordt.
Je ineens merkt dat je moeiteloos dagelijks mediteert!

Geef je op via info@foyoga.nl of neem contact op via 06-24646344.

Share This